Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

48 polaznika Policijske akademije pridružilo se Hrvatskom registru

Dragi naši, na današnjoj akciji upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica na Policijskoj akademiji u Zagrebu, 48 potencijalnih darivatelja upisalo u Hrvatski registar.

Ovo nam je bila četvrta akcija u suradnji s Policijskom akademijom te smo sretni da se do danas gotovo 300 mladih polaznika Akademije odazvalo pozivu koji nekome može spasiti život.
Akciju su i ovaj put inicirale naše drage organizatorice, gospođa Maja Krajcar, voditeljica smjene na Policijskoj akademiji te gospođa Mirjane Ciboci, policijska službenica iz Novske i darivateljica krvotvornih matičnih stanica.
Prije same akcije, o svom iskustvu darivanja krvotvornih matičnih stanica govorila je gospođa Mirjana Ciboci koja je svoje matične stanice darovala oboljelom pacijentu iz Češke, a svoje iskustvo liječenja matičnim stanicama nesrodnog darivatelja s polaznicima je podijelila gospođa Ankica Begić koja je svoju šansu za ozdravljenje dobila zahvaljujući američkom domorocu iz plemena Komanča.
Polaznicima je predavanje održao i dr. Neven Vucelić iz Hrvatskog registra kako bi saznali više o samom upisu u Hrvatski registar i što znači postati potencijalni darivatelj krvotvornih matičnih stanica.
Zahvaljujemo od srca budućim policajkama i policajcima koji su se pridružili Hrvatskom registru kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije.
Velika hvala i Maji Krajcar i Mirjani Ciboci na pomoći u organizaciji te načelniku Policijske akademije, g. Želimiru Radmilovću na podršci ovoj inicijativi.
 

RSS novosti

Novosti

Završio je rok za prijavu na Javni natječaj za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje 22. svibanj 2017.

Dragi naši,

rok za prijavu na Javni natječaj za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje završio je u petak, 19. svibnja 2017.
opširnije »

103 novoupisanih darivatelja u Hrvatski registar i 70. transplantacija iz Hrvatskog registra17. svibanj 2017.

Dragi naši, na jučerašnjoj 337. akciji upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održanoj na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu upisalo se novih 103 potencijalnih darivatelja. opširnije »

216 novih članova Hrvatskog registra u Splitu i Orebiću13. svibanj 2017.

Dragi naši, četvrtak i petak, 11. i 12. svibnja, proveli smo u Splitu i Orebiću. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

054034 051024
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin