Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

158 novih članova Hrvatskog registra u Koprivnici

Dragi naši, na akciji održanoj u četvrtak, 06. srpnja u Koprivnici, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 158 novih potencijalnih darivatelja.

Akcija je održana u suradnji s Nogometnim klubom Slaven Belupo, portalom Klikaj.hr i Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica na Gradskom stadionu u Koprivnici.

U proteklih mjesec dana Zaklada Ana Rukavina je, u suradnji s kolegama i sugrađanima Nikole Pokrivača, našeg bivšeg nogometnog reprezentativca, oboljelog od Hodgkinovog limfoma kojemu je za liječenje potrebna transplantacija koštane srži, održala pet akcija (Varaždin, Sv. Martin na Muri, Zagreb i Koprivnica) na kojima se Hrvatskom registru pridružilo 576 građana kako bi pomogli Nikoli i svim oboljelima u potrazi za podudarnim darivateljem matičnih stanica.
Hvala svima koji su se uključili kako bi pomogli Nikoli i svima ostalima koji traže svoju novu priliku, hvala Općini Sveti Martin na Muri koji su nas prvi kontaktirali, hvala gospodinu Saši Mačeku i NK Varaždin koji su svim srcem htjeli pomoći, hvala dečkima s Facebook stranice Nogometne ikone koji su angažirali svoju brojnu Facebook zajednicu i Hrvatskoj udruzi „Nogometni sindikat“ s kojom smo već drugi put ove godine surađivali, hvala GNK Dinamo na inicijativi da se i sami uključe u organizaciju akcije upisa u Hrvatski registar i na kraju, hvala portalu Klikaj.hr, NK Slaven Belupo i Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica koji su pokrenuli inicijativu i pomogli u organizaciji akcije u Koprivnici.


Velika hvala i svim medicinskim sestrama i liječnicima koji su nam pomogli na ovim akcijama, a najveća hvala svima Vama koji ste nesebično odlučili pomoći onima u potrebi!

RSS novosti

Novosti

Akcija upisa u Hrvatski registar u Bjelovaru17. travanj 2018.

Dragi naši, u petak, 20. travnja, od 14 do 16 sati u suradnji Zaklade Ana Rukavina i Veleučilišta u Bjelovaru u prostorijama Veleučilišta (Trg E. Kvaternika 4) u Bjelovaru održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Novi članovi Hrvatskog registra14. travanj 2018.

Dragi naši, na akciji održanoj jučer u Zagrebu u suradnji s Rotary klubom Zagreb Metropolitan u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 11 novih članova. opširnije »

Donacija Triatlon kluba Petrinja13. travanj 2018.

Dragi naši, ovim putem željeli bismo zahvaliti na plemenitoj donaciji Triatlon klubu Petrinja koji su 30. ožujka u Petrinji održali Memorijalnu utrku te se oprostili od prerano preminulog prijatelja Luke. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

059601 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin