Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Naslovnica

Akcija za kolegu oboljelog od leukemije u Vojarni pukovnika Marka Živkovića - Pleso

Dragi naši, danas je u Vojarni pukovnika Marka Živkovića na Plesu održana akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica na kojoj se 38 pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, Hrvatske kopnene vojske (HKoV) te Zapovjedništva za potporu (ZzP) u dobi od 18 do 40 godina pridružilo Registru.

Akciju je, uz odobrenje Ministra obrane Republike Hrvatske, pomogla organizirati 91. zrakoplovna baza Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane na inicijativu desetnika Ivana Kolića i nadnarednika Predraga Štefaneka kako bi pomogli kolegi Mirku Pliveliću, oboljelom od leukemije kojemu je za daljnje liječenje potrebna transplantacija krvotvornih matičnih stanica.
Ovom plemenitom inicijativom i akcijom, nastavljamo uspješnu suradnju s Ministarstvom obrane RH i Oružanim snagama RH koja traje od 2012. godine te se na sedam zajedničkih akcija više od 500 pripadnika OSRH pridružilo Registru.
Zahvaljujući i ovoj uspješnoj suradnji, nastavljamo Aninu misiju širenja Registra kako bismo pomogli oboljelima diljem svijeta te se iskreno nadamo da će gospodin Mirko i svi ostali koji čekaju, uskoro pronaći svog podudarnog darivatelja.
Od srca zahvaljujemo svim djelatnicima koji su nam se pridružili na akciji upisa u Registar i tako pokazali građansku solidarnost prema teško oboljelima kao i Ministarstvu obrane RH, 91. zrakoplovnoj bazi HRZ i PZO te desetniku Ivanu Koliću i nadnaredniku Predragu Štefaneku na inicijativi i pomoći u organizaciji akcije.

RSS novosti

Novosti

Sretan Dan državnosti!25. lipanj 2016.

Dragi naši, želimo Vam sretan Dan državnosti! opširnije »

10. godina Zaklade Ana Rukavina17. lipanj 2016.

Dragi naši, na malom okupljanju u prostorijama Zaklade, pridružili su nam se prijatelji i najbliži suradnici koji su stvarali Zakladu Ana Rukavina kako bismo obilježili ulazak u 10. godinu rada. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

051721 047424
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin