Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Naslovnica

64. transplantacija iz hrvatskog Registra!

Dragi naši, jedna lijepa vijest za početak tjedna stiže nam iz hrvatskog Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica - u rujnu je provedena još jedna transplantacija krvotvornih matičnih stanica!

Prema Izvješću hrvatskog Registra, u rujnu je provedena transplantacija za pacijenta u Hrvatskoj te su tako od početka rada Zaklade Ana Rukavina do danas izdana čak 64 transplantata za hrvatske i inozemne pacijente.
64 darivatelja za hrvatske i inozemne pacijente neprocjenjivi su oboljelima koji su čekali svog podudarnog darivatelja i zato Vas pozivamo da se upišete i onima koji čekaju svog podudarnog darivatelja povećate šansu za ozdravljenje.
Misli su nam uz transplantirane osobe kojima od srca želimo uspješan oporavak!
Od srca hvala svim darivateljima koji su se odazvali pozivu iz Registra i svima Vama koji se svakodnevno upisujete u Registar i time povećavate šansu oboljelima za pronalazak podudarnog darivatelja.

RSS novosti

Novosti

Tjedan filantropije23. rujan 2016.

Dragi naši, povodom prvog Tjedna filantropije u Hrvatskoj, Zaklada Ana Rukavina će sutra, 24. rujna, sudjelovati na predstavljanju zaklada članica Hrvatskog foruma zaklada ZaDobroBIT u Zagrebu (Park Zrinjevac). opširnije »

32 nova potencijalna darivatelja pridružila se Registru 22. rujan 2016.

Dragi naši, na inicijativu zaposlenika jednog odvjetničkog društva danas se u njihovim prostorijama u Zagrebu njih 32 pridružilo hrvatskom Registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

052006 050124
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin